OSMANİYE / KADİRLİ - Cengiz Topel İlkokulu

.
CENGİZ TOPEL MAH. 959 SK. CENGİZ TOPEL İLKOKULU NO 5 KADİRLİ / OSMANİYE
Vizyon
Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını sunan,bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmek için çalışan,sürekli değişen ,gelişen, saygın, güvenilir ve Osmaniye ilinin en verimli, en huzurlu en kaliteli okulu haline getirmektir.
Misyon
“Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak, onlara bilim çağında gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek eğitim ve öğretim ortamını hazırlamak, öğrendiklerini hayata geçiren , bilgili, katılımcı,araştırmacı vatandaşlar olarak yetiştirmek”
Öğretim Şekli :Normal Öğretim: Eğitim-öğretimi tam gün olarak yapan okuldur.
Sabah 08:30 - 14:15 ÖĞLE ARASI (40 DAKİKA)
DOĞAL GAZ VE KLİMA
İlçe merkezinede olan okulumuz Osmaniye iline uzaklığı 45 km´dir