OSMANİYE / KADİRLİ - Cengiz Topel İlkokulu

Nis

" Osmaniye Okuyor Projesi " kapsamında okulumuzda her ay sınıfında en fazla kitap okuyan öğrenciye kitap kurdu belgesi veriyoruz.

Mrt

Okulumuz 2/E sınıfı öğretmeni Nazlı ÇOT ve öğrencileri  "Her Zaman ve Her Yerde Okuyoruz" projesiyle kitap okumanın yerinin ve zamanının olmadığını vurgulamışlardır.Öğretmenimize ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Programı büyük bir coşkuyla yapıldı.Programda görev alan Sınıf Öğretmenlerimiz Gül DÖRTGÖZ, Gülsüm POLAT, Nazlı ÇOT, Fadiş GÜRSOY ve Rehberlik Öğretmenimiz Fatma Görkem YILMAZ programın hazırlanmasında ve sunumunda emekleri geçen müdür yardımcımız Bayram BİÇER , Rehber Öğretmenimiz Emrah ÇALIŞIR Bey'e ; programızda görev alan bütün öğrencilerimize ve öğretmenlerimize ayrıca öğrencilerimize destek olan velilerimize çok teşekkür ederim.

Mrt

Şehit Uzman Onbaşı Batuhan TANK Parkı'nda kitap okuma etkinliği yaptık.

Ara

MİNİ MİNİ 1.SINIFLARIMIZ ARTIK BİZ OKUYORUZ DEDİLER. BİZDE ONLARA OKUL İDARESİ OLARAK KİTAP HEDİYE ETTİK.

Ara

Değerler Eğitimi çerçevesinde Şehit Mehmet Hallaç Mahallesinde ikamet eden Şehit Musa ÇATALBAŞ'ın ailesini ziyaret ettik. Şehidimizin mekanı cennet olsun. Allah ailesine sabırlar versi.

Ara

Okulumuzun duvarlarını renklendirerek okulumuzun çehresini değiştiriyoruz. Halk Eğitim Merkezi usta öğreticisi Zülay ŞAHİN'e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Cengiz Topel Anaokulunda Vitamin Şenliği

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda çoşkuyla kutlandı.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 85. yılında rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda çoşkuyla kutlandı.